Migdały i wiórki kokosowe wsypać do blendera i zmiksować na drobny proszek.
Przełożyć do miski i dodać roztrzepane jajka oraz łyżkę roztopionego oleju kokosowego.
Dobrze wymieszać i wyrobić ciasto do połączenia.
Formę na tartę (najlepiej z wysuwanym dnem) wyłożyć ciastem i dokładnie docisnąć palcami.
Piec w 180 stopniach przez około 15-20 minut. Wystudzić.
Przygotować nadzienie
Rabarbar pokroić na kawałki i włożyć do garnka. Zalać 1/2 szklanki wody i gotować około 10 minut od czasu do czasu mieszając.
Następnie dodać maliny i gotować kolejne 5 minut. Dosłodzić do smaku ekstraktem ze stewi lub wybranym słodzikiem. Zdjąć z ognia.
Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie, a następnie odsączyć i dodać do lekko przestudzonego garnka z rabarbarem i malinami. Porządnie wymieszać do połączenia.
Nadzienie rabarbarowo-malinowe wylać na przestudzony spód do tarty.
Włożyć do lodówki na około 10 godzin, najlepiej na całą noc. Smacznego!